0630820195

Offerte

Saus of behangklaar maken

Bij Klus Precies weten we precies hoe we uw muren of plafond saus of behangklaar kunnen maken. De service van Klus Precies staat garant voor snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Klus Precies biedt maatwerk aan tegen scherpe prijzen met persoonlijk contact op locatie of per telefoon/mail.

 

Hoe maak je een muur sausklaar?

Gaten en scheuren dicht maken is noodzakelijk als u een muur behang of sausklaar wilt maken. Indien u dit niet doet zal dit minder strak ogen bij het behangen of verven. Kleinere gaten veroorzaakt door onder andere spijkers kunnen eenvoudig worden gevuld met slechts wat opvulpasta. Dit moet u laten harden en vervolgens dient dit geschuurd te worden met schuurpapier. Barstende of afbladderende verf op eerder geverfde oppervlakken kan ook een probleem zijn. Soms ziet u ook verf scheuren op muren en plafonds. Dit oorzaak hiervan kan verschillend zijn, één van de meest voorkomende is een slechte voorbereiding van het oppervlak voorafgaand aan het schilderen. Over gebarsten verf schilderen is een slecht idee; het is belangrijk om vóór het overschilderen eventuele schilfers van het oppervlak te verwijderen door middel van schuren of schrapen.

Schuren

Het gladmaken van muren vóór het schilderen is noodzakelijk voor oppervlakken die eerder zijn geverfd met een glans- of hoogglans verf. Als uw muur of plafond eerder geverfde verf is op waterbasis, dan voldoet schuren met fijn schuurpapier. Voor verf op oliebasis moet schuurpapier met een gemiddelde korrelgrootte (100 tot 150 korrel) worden gebruikt. Veeg nogmaals alle vuil weg en laat volledig drogen.

Klus Precies inhuren om uw muren sausklaar of behangklaar te maken

Een muur sausklaar of behangklaar maken is een aanzienlijk klus als uw muur zich in een slechte staat bevindt. In dat geval kunt de klus het beste overlaten aan Klus Precies. In een persoonlijk gesprek legt Klus Precies u uit wat de mogelijkheden en beperkingen zijn en hoeveel het gaat kosten. Klus Precies komt graag op locatie bij u langs om een offerte voor u op te maken. Maak nu een vrijblijvende afspraak via info@klusprecies.nl of bel voor deskundig advies.

Diensten

Klus Precies biedt u praktische oplossingen door ervaring.

Beglazing

Schilderwerk

Timmerwerk

Kitwerk


Meedenkend & Flexibel

Klus Precies werkt voor zowel bedrijven als particulieren. Geen uitdaging is te groot. Bent u benieuwd wat Klus Precies voor u kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

 

Tevreden klanten

Marjon Scholte

Prettige manier van communiceren en prima !! werk geleverd. Vriendelijke man voor ons voor herhaling vatbaar

Femke Groenendijk

Ibrahim heeft bij ons 12 ruiten vervangen. Hij heeft heel goed en netjes werk afgeleverd! Daarbij fijne en heldere communicatie. Aanrader!

Mark Kooijman

Ibrahim heeft bij ons alles voorzien van dubbel glas en van top teen de woning aan de buitenzijde opnieuw geschilderd. Goed werk, alles weer klaar voor vele jaren plezier.

Hans

Absoluut een aanrader, vakman en doet zijn naam eer aan: Klus Precies, monumenten dubbelglas in betonnen ramen gezet en in ijzeren stalraamjes nieuw glas gemaakt.Alles zeer zorgvuldig en naar volle tevredenheid uit gevoerd!

Dick Zelhorst

Ibrahim heeft bij ons monuglas geplaatst, het buitenwerk geschilderd en de voordeur aan de binnen- en buitenkant geverfd. Hij heeft echt vakwerk afgeleverd. We zijn zeer tevreden. De communicatie tijdens het proces verloopt ook uitstekend. Ibrahim is zeer zorgvuldig, stemt alles tot in detail af en houdt je volledig op de hoogte van de voortgang. Bij een volgende klus staat Ibrahim nummer 1.

Willem en Anne

We hebben hebben goed met Ibrahim kunnen overleggen, het fijne is dat hij oplossingen denkt en niet in problemen. Wij raden Ibrahim zeker aan.

Diane Veenendaal

Vanaf het eerste telefonische contact met Ibrahim voelde het gelijk goed. Ibrahim houdt zich aan zijn afspraken, reageert snel en vakkundig op vragen via mail, app of telefoon. De communicatie en samenwerking met Ibrahim is zeer goed, hij is eerlijk en oprecht over wat je van een klus kan verwachten, hij overlegt goed en geeft zeer goede en bruikbare tips. Ibrahim verstaat zijn vak!! En de naam ‘Klusprecies’ is op zijn lijf geschreven! Ibrahim is uiterst precies en doet er alles aan om een mooi en strak eindresultaat neer te zetten. Ik ben zeer tevreden en ontzettend blij met het geweldige eindresultaat! De muren in mijn huis heeft hij zo strak en netjes behangen en gesausd dat het net strak gestucte muren lijken. Ook het laminaat in het gehele huis heeft hij vakkundig en met uiterste precisie gelegd. Ik raad iedereen Klusprecies aan! Een volgende klus zal ik dan ook weer door Ibrahim laten doen!

Gerelateerde diensten

Dubbelglas laten plaatsen Arnhem

Voor de reparatie van houtrot in een kozijn zijn er verschillende opties mogelijk. Een veelgebruikte methode is het uitfrezen van het aangetaste hout en het opvullen van het gat met een speciale twee-componenten epoxyhars. Vervolgens kan het kozijn weer worden...

Dubbelglas laten plaatsen Ede

Voor de reparatie van houtrot in een kozijn zijn er verschillende opties mogelijk. Een veelgebruikte methode is het uitfrezen van het aangetaste hout en het opvullen van het gat met een speciale twee-componenten epoxyhars. Vervolgens kan het kozijn weer worden...

Dubbelglas laten plaatsen Utrecht

Voor de reparatie van houtrot in een kozijn zijn er verschillende opties mogelijk. Een veelgebruikte methode is het uitfrezen van het aangetaste hout en het opvullen van het gat met een speciale twee-componenten epoxyhars. Vervolgens kan het kozijn weer worden...