0630820195

Offerte

Referenties

Marjon Scholte

HR++ glaszetten.”

Prettige manier van communiceren en prima !! werk geleverd. Vriendelijke man voor ons voor herhaling vatbaar

Femke Groenendijk

Ibrahim heeft bij ons 12 ruiten vervangen. Hij heeft heel goed en netjes werk afgeleverd! Daarbij fijne en heldere communicatie. Aanrader!

Mark Kooijman

Ibrahim heeft bij ons alles voorzien van dubbel glas en van top teen de woning aan de buitenzijde opnieuw geschilderd. Goed werk, alles weer klaar voor vele jaren plezier.

Michelle

Super betrouwbaar, fijne samenwerking en geeft advies op maat. Levert werk netjes en strak af.

Koos Komdeur

Klus Precies: de vlag dekt de lading. Kwaliteit, probleemoplossend denken en vooral de juiste
werkmentaliteit. Aangenaam in de omgang en degelijk in de uitvoering.

Hans Dirksen

Onbetwist een vakman in alles van de eerste afspraak tot het uitvoeren van het werk. Ibrahim heeft monumentenglas gesneden in smeedijzeren stalramen en in 9 betonnen ramen heeft hij monumenten dubbel glas geplaatst met op zijn advies zwarte sponningen. Hij werkt keurig netjes en met een mooi tempo. Alles perfect afgekort! Absoluut een aanrader doet de naam van zijn bedrijf eer aan.

Ismael Azaouagh

Ibrahim heeft voor ons het volledige huis gerenoveerd Hier is Ibrahim bezig geweest met het opnieuw verven van alle houtwerk in huis inclusief de trap. Alle muren voorzien van glasweefsel behang en alle muren+plafonds ook geschilderd. Laminaat gelegd door het hele huis inclusief plinten langs de muren. Ibrahim heeft geweldig werk geleverd en komt zijn afspraken na, hij doet wat die zegt en zegt wat die doet. Prijs-kwaliteit is goed en hij denkt ook met je mee in oplossingen. Al met al een geweldig vakman!

Dick Zelhorst

Ibrahim heeft bij ons monuglas geplaatst, het buitenwerk geschilderd en de voordeur aan de binnen- en buitenkant geverfd. Hij heeft echt vakwerk afgeleverd. We zijn zeer tevreden. De communicatie tijdens het proces verloopt ook uitstekend. Ibrahim is zeer zorgvuldig, stemt alles tot in detail af en houdt je volledig op de hoogte van de voortgang. Bij een volgende klus staat Ibrahim nummer 1.

Willem en Anne

We hebben hebben goed met Ibrahim kunnen overleggen, het fijne is dat hij oplossingen denkt en niet in problemen. Wij raden Ibrahim zeker aan.

Diane Veenendaal

Vanaf het eerste telefonische contact met Ibrahim voelde het gelijk goed. Ibrahim houdt zich aan zijn afspraken, reageert snel en vakkundig op vragen via mail, app of telefoon. De communicatie en samenwerking met Ibrahim is zeer goed, hij is eerlijk en oprecht over wat je van een klus kan verwachten, hij overlegt goed en geeft zeer goede en bruikbare tips. Ibrahim verstaat zijn vak!! En de naam ‘Klusprecies’ is op zijn lijf geschreven! Ibrahim is uiterst precies en doet er alles aan om een mooi en strak eindresultaat neer te zetten. Ik ben zeer tevreden en ontzettend blij met het geweldige eindresultaat! De muren in mijn huis heeft hij zo strak en netjes behangen en gesausd dat het net strak gestucte muren lijken. Ook het laminaat in het gehele huis heeft hij vakkundig en met uiterste precisie gelegd. Ik raad iedereen Klusprecies aan! Een volgende klus zal ik dan ook weer door Ibrahim laten doen!

Susanne Koene

Ibrahim is een vakman. Uitstekend werk geleverd. Ik zou hem zo weer bellen als ik weer een klus heb.

Ester Vonhof

Ibrahim neemt direct contact op en komt afspraken na. Zeer tevreden over zowel contact als geleverd werk (dubbele beglazing ramen en voordeur). Denkt in oplossingen en gaat niet weg voordat alles op een juiste manier is afgeleverd. Een aanrader!

Ilona Verhoef

Nieuwe raam + kiepraampje erin gezet met een super strakke kitlijn, communicatie over de aankomsttijd was goed. Komt betrouwbaar en vakkundig over met goed gereedschap.

Hans

Ibrahim heeft circa 25m2 dubbel glas vakkundig geplaatst in bestaande kozijnen. Hij denkt mee en is zorgvuldig in zijn uitvoering.
Afkitten kan hij als de beste! En dat beïnvloed het eindresultaat zeer nauwgezet.

Ben Rais

Ibrahim Azaouagh is zeker aan te raden goed werk netjes en als je klus man nodig hebt moet je bij Ibrahim Azaouagh zijn

Anoniem

Klus precies is een echte vakman die precies werkt en dat ook tegen een gunstig tarief. Hij heeft ervoor gezorgd dat de plinten netjes en strak afgewerkt tegen de wand zijn geplaatst, en het kitwerk als afwerking zag er strak uit.

Anoniem

Ibrahim is een enthousiaste, hardwerkende en een secuur werkende schilder. Hij heeft bij ons goed werk geleverd. We vragen hem ook om binnen het schilderwerk te doen en onze trap op te knappen.

Natasja Utrecht

Klus Precies heeft bij ons monumentenglas geplaatst in ons jaren 30 huis en herstelwerkzaamheden aan de deur verricht. Wij kunnen hem zeker aanbevelen! Naast dat het werk netjes is gedaan, valt hij op door zijn prettige manier van communiceren.

Anoniem - Amersfoort

Hoge persoonlijke standaard, persoonlijk & sluit goed aan bij onze ideeën.

N. W. te Soest

Ibrahim heeft tot volle tevredenheid 22 ramen “oud dubbel glas” vervangen door HR++ glas. Dit in kozijnen van zo’n 70 jaar oud die al meerdere keren zijn aangepast of gewijzigd. 5 ramen hadden een gewicht van ver over de 100 kg. Het is allemaal vlekkeloos verlopen en het eindresultaat mag gezien worden. Ik kan Ibrahim ten zeerste aanbevelen voor dit soort werk.