0630820195

Offerte

Pvc vloer laten leggen

PVC vloeren zijn verkrijgbaar in diverse diktes. Zelfs wanneer het ontwerp niet zo dik zult u genieten van het lage geluidsniveau. Klus Precies legt vaak PVC bij gezinnen die kinderen hebben. Zelfs als u in een drukbezocht huishouden woont waar af en toe flink wordt gestapt door de kinderen is het geluidsniveau zeer goed. Dit maakt PVC vloeren ook ideaal voor uw bedrijfspand, waar minder lawaai meer productiviteit betekent.

Voordelen van een pvc vloer laten leggen

Een voordeel van het gebruik van een PVC vloer als alternatief voor hardhout of andere traditionele vloertypes is dat het gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. In tegenstelling tot parket of laminaat hoeven PVC vloeren niet te worden gelakt of in de was gezet te worden. Als het vies of vochtig wordt, hoeft u het alleen maar af te vegen met een vochtige doek. Dit maakt PVC vloeren uitzonderlijk onderhoudsvriendelijk en gebruiksvriendelijk. Zo kunt u PVC vloeren prima toepassen in vochtige ruimtes, zoals de badkamer, toilet of keuken. Daarnaast zijn, PVC vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming. In vergelijking met laminaat en parket zijn PVC vloeren meer geschikt voor vloerverwarming.

Klus Precies kan u onder andere van dienst zijn met:

 

 

Prijs pvc vloer laten leggen

Om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw PVC vloer haalt, is het belangrijk dat het professioneel wordt gelegd. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. Daarnaast komt het ten goede aan de uitstraling. Klus Precies biedt professionele en betaalbare legservice voor PVC vloeren in Ede en omstreken. Klus Precies heeft ruime ervaring met het leggen van pvc vloeren en werkt zeer precies. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de afwerking. Klus Precies beschikt over alle professionele materialen om uw vloer mooi af te werken. Zo hoeft u zelf niet alle gereedschappen aan te schaffen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Klus Precies legt graag uw pvc vloer

Klus Precies heeft ruime ervaring met PVC vloeren. Klus Precies biedt ook gratis advies via de telefoon of via info@klusprecies.nl, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw project van begin tot eind soepel verloopt. Vraag vandaag nog een offerte aan.

 

 

Diensten

Klus Precies biedt u praktische oplossingen door ervaring.

Beglazing

Schilderwerk

Timmerwerk

Kitwerk


Meedenkend & Flexibel

Klus Precies werkt voor zowel bedrijven als particulieren. Geen uitdaging is te groot. Bent u benieuwd wat Klus Precies voor u kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

 

Tevreden klanten

Marjon Scholte

Prettige manier van communiceren en prima !! werk geleverd. Vriendelijke man voor ons voor herhaling vatbaar

Femke Groenendijk

Ibrahim heeft bij ons 12 ruiten vervangen. Hij heeft heel goed en netjes werk afgeleverd! Daarbij fijne en heldere communicatie. Aanrader!

Mark Kooijman

Ibrahim heeft bij ons alles voorzien van dubbel glas en van top teen de woning aan de buitenzijde opnieuw geschilderd. Goed werk, alles weer klaar voor vele jaren plezier.

Hans

Absoluut een aanrader, vakman en doet zijn naam eer aan: Klus Precies, monumenten dubbelglas in betonnen ramen gezet en in ijzeren stalraamjes nieuw glas gemaakt.Alles zeer zorgvuldig en naar volle tevredenheid uit gevoerd!

Dick Zelhorst

Ibrahim heeft bij ons monuglas geplaatst, het buitenwerk geschilderd en de voordeur aan de binnen- en buitenkant geverfd. Hij heeft echt vakwerk afgeleverd. We zijn zeer tevreden. De communicatie tijdens het proces verloopt ook uitstekend. Ibrahim is zeer zorgvuldig, stemt alles tot in detail af en houdt je volledig op de hoogte van de voortgang. Bij een volgende klus staat Ibrahim nummer 1.

Willem en Anne

We hebben hebben goed met Ibrahim kunnen overleggen, het fijne is dat hij oplossingen denkt en niet in problemen. Wij raden Ibrahim zeker aan.

Diane Veenendaal

Vanaf het eerste telefonische contact met Ibrahim voelde het gelijk goed. Ibrahim houdt zich aan zijn afspraken, reageert snel en vakkundig op vragen via mail, app of telefoon. De communicatie en samenwerking met Ibrahim is zeer goed, hij is eerlijk en oprecht over wat je van een klus kan verwachten, hij overlegt goed en geeft zeer goede en bruikbare tips. Ibrahim verstaat zijn vak!! En de naam ‘Klusprecies’ is op zijn lijf geschreven! Ibrahim is uiterst precies en doet er alles aan om een mooi en strak eindresultaat neer te zetten. Ik ben zeer tevreden en ontzettend blij met het geweldige eindresultaat! De muren in mijn huis heeft hij zo strak en netjes behangen en gesausd dat het net strak gestucte muren lijken. Ook het laminaat in het gehele huis heeft hij vakkundig en met uiterste precisie gelegd. Ik raad iedereen Klusprecies aan! Een volgende klus zal ik dan ook weer door Ibrahim laten doen!

Gerelateerde diensten

Pvc vloer laten leggen Ede

PVC vloeren zijn verkrijgbaar in diverse diktes. Zelfs wanneer het ontwerp niet zo dik zult u genieten van het lage geluidsniveau. Klus Precies legt vaak PVC bij gezinnen die kinderen hebben. Zelfs als u in een drukbezocht huishouden woont waar af en toe flink wordt...

Vloeren

Een vloer leggen kost veel tijd en moeite, het is een zware klus die precies uitgevoerd moet worden. Klus Precies doet dit werk graag voor u. Klus Precies plaatst uw vloer snel, efficiënt én voordelig! De legservice van Klus Precies is ideaal als u niet veel tijd...