0630820195

Diensten

Offerte

Gevelafwerking of gevelrenovatie nodig?

Gevelafwerking wordt toegepast bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Dankzij een fraaie gevelafwerking kunt u de gevel van uw huis of bedrijfspand aantrekkelijk(er) maken. Er zijn verschillende redenen om een ​​gevelrenovatie uit te voeren: een reden kan zijn dat er schade aan de gevel is ontstaan. Misschien u wilt de waarde van de woning verhogen door de gevel te vernieuwen. Als u een gevelrenovatie inclusief isolatie uitvoert kan u ook nog eens profiteren van lagere stookkosten.

Welke gevelschade komt het meest voor?

De gevel kan in de loop van de tijd verschillende soorten schade oplopen. Enkele typische gevelschade

Afgebroken pleisterwerk, dit is vaak het gevolg van vochtige muren. Scheuren in het metselwerk zijn ook uiterst onaangenaam. In sommige gevallen is het voldoende om de scheuren op te vullen. In het geval van ernstige schade kan het voegen van scheuren een oplossing bieden. Groene aanslag door algen. Het probleem kan worden aangepakt met algen- en schimmels verwijderingsmiddelen

Wat zijn de voordelen van een gevelrenovatie?

Een gevelrenovatie heeft veel voordelen. Hieronder worden de belangrijkste genoemd:

  • Uw pand ziet er weer representatief uit
  • Uw gebouw wordt goed beschermd
  • Verwijdert ongewenste aangroei (algen, schimmels) van de gevel
  • Kostenbesparing op lange termijn
  • Verhoogt de kwaliteit van leven, doordat u meer geniet van uw pand
  • Isolatie zorgt voor duurzaamheid

Wat uw reden ook is voor uw gevelvernieuwing; u kunt uw gevelafwerking laten uitvoeren door Klus Precies. Hierbij inspecteert Klus Precies de gevelverf en wordt de gevel beoordeelt op scheuren. Bij scheurtjes of beschadigingen kan Klus Precies de oorzaak achterhalen zodat er gerichte maatregelen kunnen worden genomen. U kunt altijd rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding bij Klus Precies. Maak vandaag nog contact en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Diensten

Klus Precies biedt u praktische oplossingen door ervaring.

Beglazing

Vloeren

Schilderwerk

Timmerwerk

Kitwerk

Verduurzaming

Meedenkend & Flexibel

Klus Precies werkt voor zowel bedrijven als particulieren. Geen uitdaging is te groot. Bent u benieuwd wat Klus Precies voor u kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

 

Tevreden klanten

Marjon Scholte

Prettige manier van communiceren en prima !! werk geleverd. Vriendelijke man voor ons voor herhaling vatbaar

Femke Groenendijk

Ibrahim heeft bij ons 12 ruiten vervangen. Hij heeft heel goed en netjes werk afgeleverd! Daarbij fijne en heldere communicatie. Aanrader!

Mark Kooijman

Ibrahim heeft bij ons alles voorzien van dubbel glas en van top teen de woning aan de buitenzijde opnieuw geschilderd. Goed werk, alles weer klaar voor vele jaren plezier.

Hans

Absoluut een aanrader, vakman en doet zijn naam eer aan: Klus Precies, monumenten dubbelglas in betonnen ramen gezet en in ijzeren stalraamjes nieuw glas gemaakt.Alles zeer zorgvuldig en naar volle tevredenheid uit gevoerd!

Dick Zelhorst

Ibrahim heeft bij ons monuglas geplaatst, het buitenwerk geschilderd en de voordeur aan de binnen- en buitenkant geverfd. Hij heeft echt vakwerk afgeleverd. We zijn zeer tevreden. De communicatie tijdens het proces verloopt ook uitstekend. Ibrahim is zeer zorgvuldig, stemt alles tot in detail af en houdt je volledig op de hoogte van de voortgang. Bij een volgende klus staat Ibrahim nummer 1.

Willem en Anne

We hebben hebben goed met Ibrahim kunnen overleggen, het fijne is dat hij oplossingen denkt en niet in problemen. Wij raden Ibrahim zeker aan.

Diane Veenendaal

Vanaf het eerste telefonische contact met Ibrahim voelde het gelijk goed. Ibrahim houdt zich aan zijn afspraken, reageert snel en vakkundig op vragen via mail, app of telefoon. De communicatie en samenwerking met Ibrahim is zeer goed, hij is eerlijk en oprecht over wat je van een klus kan verwachten, hij overlegt goed en geeft zeer goede en bruikbare tips. Ibrahim verstaat zijn vak!! En de naam ‘Klusprecies’ is op zijn lijf geschreven! Ibrahim is uiterst precies en doet er alles aan om een mooi en strak eindresultaat neer te zetten. Ik ben zeer tevreden en ontzettend blij met het geweldige eindresultaat! De muren in mijn huis heeft hij zo strak en netjes behangen en gesausd dat het net strak gestucte muren lijken. Ook het laminaat in het gehele huis heeft hij vakkundig en met uiterste precisie gelegd. Ik raad iedereen Klusprecies aan! Een volgende klus zal ik dan ook weer door Ibrahim laten doen!

Gerelateerde diensten

Timmerwerk

Veel mensen denken bij timmerwerk aan een hamer en spijkers, maar het is veel meer dan dat. Zo is de professionele timmerman van Klus Precies degene die het beste hout voorstelt en bijna elke gewenste houten architectuur kan creëren. Timmerwerk is een vaardigheid die...

Lees meer

Deuren montage Bedrijf

Deuren zijn de in- en uitgangen naar verschillende ruimtes. Deuren moeten correct functioneren en er representatief uitzien. Als een deur niet correct functioneert wekt dat irritaties op. Klus precies helpt u graag met alle werkzaamheden van uw binnen- en...

Lees meer

Koof laten maken

Een koof is een designelement die nét voor de extra afwerking van uw plafond kan zorgen. Een koof maakt het mogelijk om verborgen verlichting te gebruiken om speciale kenmerken in een kamer te accentueren of te benadrukken. Het kan ook een manier zijn om een ​​hele...

Lees meer

Afbouwbedrijf

In de ruwbouwfase wordt het gebouw compleet gebouwd. De oplevering van de ruwbouwfase vindt plaats zodra het gebouw wind- en waterdicht is. Na de ruwbouwfase volgt de afbouwfase. In deze fase wordt uw huis of bedrijfspand netjes afgewerkt, zodat het leefbaar wordt....

Lees meer